Algemeen

Brigitte Herremans over Israëlisch – Palestijns conflict

fotoherremans.jpg

Scheldewindeke, 09/10/2017 – Dankzij de Okra Academie kan je op donderdag 26 oktober om 14 u 30 in bib Scheldewindeke komen luisteren naar de lezing ‘Een onmogelijke vrede in Israël en Palestina’. (R 17).

Het veelbesproken Israëlisch – Palestijns conflict blijft ondanks intense internationale betrokkenheid voortduren en worden burgers aan beide kanten blootgesteld aan geweld. Voor veel buitenstaanders bevestigt dit de stelling dat vrede onmogelijk is. Met objectieve feiten geeft Brigitte Herremans een beter begrip van de situatie op het terrein, wat de rol is van de Israëlisch en Palestijnse staat in het conflict, en hoe organisaties van beide zijden ijveren voor verandering. De boeiende voordracht wordt gebracht door Brigitte Herremans, beleidsmedewerker Midden – Oosten en werkzaam bij Broederlijk Delen en Pax Christi Vlaanderen. Toegang: 5 euro.

Reporter 17

                                                                                                                                                                                    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s