Algemeen

Zottegemse bakker klaar voor wereldkampioenschap

Bakker Bart WK 1

Zottegem, 26/09/2017 – Bart Schelstraete en Joran Defossez van Bakkerij Sint-Anna zijn klaar om eind oktober deel te nemen aan de ‘Mondial Du Pain’ in Nantes, ook wel het wereldkampioenschap voor bakkers genoemd.

Bart en Joran vertegenwoordigen België en moeten als team heel wat opdrachten vervullen die ze in Nantes zullen presenteren aan een strenge jury: een broodsierstuk, koffiekoeken, biobrood… “Er gingen maandenlange voorbereidingen en heel wat oefenen aan vooraf, maar we zijn er klaar voor”, klinkt het. Succes!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s