Algemeen

Jolien D’Hoore verslaat Marianne Vos!

1-RUDY4439

Nieuwpoort, 06/09/2017 – Gisteren ging de Lotto Belgium Tour van start met een proloog in Nieuwpoort. Streekrenster Jolien D’Hoore won de wedstrijd met een zeer sterk deelnemersveld, ze klopt onder meer Marianne Vos, meervoudig wereldkampioen. (RS)

1-RUDY4368

De rensters dienden 3,59 kilometer af te leggen, met de start ter hoogte van de zeedenk.  De Amerikaanse Coryn Rivera stond lang aan de leiding, tot de twee kleppers Jolien D’Hoore en Marianne Vos van start gingen. Jolien haalde het voor Marianne en derde werd Coryn Rivera.

(Schietecatte Rudy)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s