Algemeen

Oproep kandidaten Prins Carnaval Groot Zottegem

0.jpg

Zottegem, 03/09/2017 – Momenteel is er slechts één kandidaat Prins Carnaval Groot Zottegem. De Carnavalsraad hoopt op meerdere kandidaten en doet een laatste oproep, zodat het net als vorig jaar een spannende strijd wordt.

Kandidaten om samen met Bart Van Crombrugge van de Cleempotjes te strijden voor de felbegeerde titel kunnen uiterlijk 30 september contact opnemen met de Carnavalsraad via orpeba@telenet.be of dirk.vanherzeele@gmail.com. De verkiezing “Prins Carnaval Zottegem” gaat door op vrijdag 24 november 2017 in de Feestzaal Bevegemse Vijvers.

(Foto’s Philippe Velghe)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s