Algemeen

Ga vandaag fietsen met Landelijke Gilde & KWB Oosterzele!

DDL gezinsfietstocht kwb & landelijke gilde oosterzele 1

Oosterzele, 03/09/2017 – De Landelijke Gilde & KWB Oosterzele slaan de handen in elkaar en organiseren vandaag een fietstocht voor het ganse gezin. Je kan inschrijven vanaf 13 u 30. Fiets mee, de fietstocht heeft jou veel moois te bieden. (R 17, foto DDL).

De recreatieve gezinsfietstocht van ongeveer 30 km slingert over mooie landelijke wegen. Een tocht waar iedereen zal van genieten. Wie meefietst, hoeft zeker geen wielerkampioen te zijn. De Landelijke Gilde en KWB Oosterzele smijten hun troeven op tafel: in groep, rustige wegen, unieke landschappen, aangepast tempo, gratis tombola, gratis boterham met kaas of kop en koffie of chocolademelk. Deelnemen kost twee euro voor de leden van Landelijke Gilde en KWB, niet –leden betalen drie euro. Vertrek en aankomst IZOO, Dorp 48 in Oosterzele. Je kan inschrijven vanaf 13 u 30. Om 13 u 45 start het fietsen in het groen, in de enig mooie fusiegemeente Oosterzele.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s