Algemeen

Dansclub MoveZ Zottegem verhuist naar Langestraat

Nieuwbouw voor MoveZ 1

Zottegem, 03/09/2017 – Vanmiddag organiseerde Dansclub MoveZ een opendeurdag in haar nieuwe gebouwen langs de Langestraat. Ook het nieuwe bestuur werd voorgesteld.

Dansclub MoveZ verbleef 5 jaar in een gebouw langs de Musselystraat, maar was door het steeds groter wordende ledenaantal genoodzaakt een nieuwe plek te zoeken. In de Langstraat beschikt de club over 2 ipv 1 danszalen en ook een zeer ruime cafetaria (met gratis wifi) en een ruimte parking, want voor de leden en supporters zonder twijfel een grote opluchting zal zijn. Het nieuwe bestuur: Parcifal De Roeck, Isabelle Plasschaert en Vanessa Goeminne.

Het aanbod van MoveZ is ook weer wat groter geworden. Naast Street, Jazz, Ballet en Hedendaags, komt er dit jaar een nieuwe groep Girly bij. Ook zal vanaf 5 september Wim Gevaert (Sterren op de Dansvloer) 2 avonden per week les geven bij Movez (op dinsdag en donderdag). Hij zal de stijlen Salsa solo, Cuban Salsa (koppels) en Stijldans (koppels) aanleren.

21231931_1511551455550267_2699283289682058872_n

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s