Algemeen

Winkeldieven op heterdaad betrapt in Ninove

logo_politie_3

Ninove, 02/09/2017 – Het parket laat weten dat gisteren 2 vrouwen op heterdaad betrapt werden tijdens een winkeldiefstal in het shoppingscenter van Ninove. Nadien bleek dat ze nog meer op hun kerfstok hadden.

Gisterennamiddag werden 2 vrouwen, een 49-jarige vrouw van Luxemburgse nationaliteit woonachtig te Ninove en een 51 jarige Franse vrouw zonder gekende woonplaats in België op heterdaad betrapt na een diefstal in de winkel Multipharma in een shoppingcenter te Ninove.  Na interceptie bleken zij ook de buit op zich te dragen van een andere winkeldiefstal gisteren, in de Hema.  Uit onderzoek van hun voertuig bleek dat ook daarin buit verstopt zat van nog een derde winkeldiefstal die dag in de winkel Tom en Co.  De dames zijn erg gekend bij politie en justitie.  Het tweetal zal vandaag worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter te Dendermonde.  Het parket vraagt hun aanhouding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s