Algemeen

Oosterzele: Eerste schooldag in IZOO

DDL oosterzele 1ste schooldag nieuwe naam (11)

Oosterzele, 01/09/2017 – Voor Vrije basisschool Oosterzele begon traditiegetrouw de eerste schooldag met een gezamenlijke opening per afdeling waarbij het jaarthema wordt voorgesteld. (DDL)

Op de hoofdafdeling in Dorp was er nog een speciaal slot, namelijk de officiële bekendmaking van de nieuwe naam. De vestigingen van Izoo (Ankerschooltje en Iboe) hadden al eerder een roepnaam. Na de kleuterafdeling met de naam ‘ de Appeltuin’ en het kinderdagverblijf van Partena ‘ het Appelboompje’ , heet de basisschool vanaf nu ‘ de Appelaar’. Dat was al duidelijk te zien aan de vele appels waarmee de afdeling was versierd.Er staan ook heel wat appelbomen op het terrein, die op termijn wat meer in het zicht zullen worden gezet.Dat de kinderen de appels zijn waarvoor er goed wordt gezorgd, het team de stam met takken is en de schoolvisie de bodem is kan je als achterliggend betekenis  invullen.Graag zorgt het team ervoor dat onze boom gezonde, goed gevulde appels draagt wetende dat een boom geen twee gelijke appels draagt.

(Danny De Lobelle)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s