Algemeen

Binnenkort eetfestijnen in de Sint-Martinuskerk in Opbrakel?

21231571_885755081573109_9158874901887988039_n

Opbrakel, 01/09/2017 – Het ziet er naar uit dat men de St.- Martinuskerk in Opbrakel een polyvalente ruimte gaat maken die geschikt is om o.m. eetfestijnen te organiseren. Dit zegt althans schepen Hedwin De Clercq. (BB)

Er zouden al gesprekken hebben plaats gehad tussen het kerkbestuur en het gemeentebestuur. Niettemin zal deze omschakeling toch nog enige tijd kunnen duren want het bisdom moet uiteraard ook haar fiat geven. De polyvalente ruimte onder het jeugd- en sportcentrum was niet langer geschikt voor eetfestijnen. Het lijkt wel het einde van een ‘tijdperk’. De toren en de site rond de kerk is wel geklasseerd. Volgens de schepen is er heel wat parkeergelegenheid rond het kerkgebouw wat een bijkomende troef zou zijn.

(Bert Broos)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s