Algemeen

27-jarige Geraardsbergenaar opgepakt voor diefstal

logo_politie_3

Geraardsbergen, 31/08/2017 – Het parket laat weten dat gisterennamiddag in Geraardsbergen een 27-jarige man uit Geraardsbergen werd opgepakt voor een poging diefstal uit een voertuig en een grijpdiefstal.

De man probeerde het portier te openen van een wagen die stond te wachten tijdens een wielerwedstrijd. Nadien nam hij een bril mee van een omstaander en gooide deze stuk. De man werd gearresteerd maar stelde zich weerspannig op. Hierbij raakte een politieman lichtgewond. De man werd gedagvaard in snelrecht en zal zich moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde op 23 oktober 2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s