Algemeen

Jonge chauffeur richt ravage aan

Ongeval Langstraat 1

Zottegem, 27/08/2017 – Gisterenavond botste een wagen tegen de garage van een woning langs de Langestraat. Volgens buurtbewoners gebeurde het ongeval na een inhaalmanoeuvre en was er sprake van een straatrace.

De wagen week van de weg af, reed aan hoge snelheid over een gracht en kwam een veertigtal meter verder tot stilstand tegen de garage. Een gat in de garage zorgde voor instortingsgevaar. De chauffeur raakte niet gewond. Opvallend was dat de bewoners van het huis net thuis gekomen waren na een reis. Ze stonden nog buiten en zagen het ongeval gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s