Algemeen

TWEE een, twee, drie, vier, VIJF-geslachten in Zottegem!

IMG_0795

Zottegem, 13/08/2017 – Woonzorgcentrum Egmont mocht deze morgen tweemaal een vijfgeslacht in vrouwelijke lijn verwelkomen.  Bewoonster Rachel Reyns (91 jaar) heette haar dochter Anny (72 jaar), kleindochter Elsy (52 jaar) en achterkleindochters Stephanie (28 jaar) en Kim (25 jaar) en diens dochtertjes Lio (2, 5 maand) en Benthe (7 maand) welkom tijdens het ontbijt.

Wat het vrouwelijke vijfgeslacht, dat hun roots vindt in Velzeke (Provinciebaan), nog extra bijzonder maakt is de speciale band die ze hebben met Woonzorgcentrum Egmont.  Betovergrootmoeder Rachel verblijft er sedert een aantal jaren in de ‘Faliestraat’ en kleindochter Elsy werkt er sedert vele jaren als zorgkundige.  Achterkleindochter Kim werkt er eveneens op de dienst Ergo-Animatie. OCMW-voorzitter Kurt De Loor bracht hen ter gelegenheid van deze blijde en exceptionele gebeurtenis deze morgen ook een bezoekje en feliciteerde de 7 (sterke) vrouwen van harte…

Proficiat vanwege de redactie!

1 antwoord »

  1. Proficiat aan Rachel Annie en de ganse familie vanwege Freddy Cecile vroegere geburen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s