Algemeen

Antwerpen kent geen geheimen meer voor KVG Oosterzele

P1030995 (2)

Oosterzele, 12/07/2017 – KVG Oosterzele organiseerde voor haar leden en sympathisanten een uitstap naar Antwerpen. (R 17)

Iedereen heeft genoten van deze trip. De goedgeluimde deelnemers kregen bij de aankomst aan het Museum aan de Stroom, het MAS, een hartelijke ontvangst. In café ‘Storm’ werden er koffie en  koffiekoeken geserveerd. Iedereen was het eens, het bezoek aan het MAS (10 verdiepingen) was ronduit schitterend. Op de tiende verdieping krijgt men een prachtig panorama van de stad en omgeving. Rechtover het MAS, in restaurant ‘MON’, werd een lunch geserveerd. Het bezoek aan het Modemuseum gooide hoge ogen. Twee gidsen leidden de geïnteresseerde groep rond. De deelnemers kregen nadien ruim de tijd om te wandelen, te shoppen, een gezellig terrasje mee te pikken. De trip naar Antwerpen bezorgde de leden en de sympathisanten een heel goed gevoel. De uitstap naar Antwerpen, die perfect georganiseerd werd door het KVG – bestuur, werd afgerond met een verzorgd broodmaal in het restaurant ‘Het Kookpotje’ in Sint-Niklaas.

                                                                                                                                                                    Reporter 17, foto’s KVG.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s