Algemeen

Wandelen in Ghoy

2-20170806_141843

Algemeen, 12/08/2017 – Op zondag 6 augustus ging in de taalgrens gemeente Ghoy, een deelgemeente van Lessines die aan het adres ‘La Fontière’ aan Everbeek-Beneden, Brakel paalt en in de gemeente Zarlardinge aan Geraardsbergen, een wandeling door. (KDP)

Deze ‘Marche du Pays des Guimauves = Een Wandeling door het land van de Witte Heemst, ‘Witte Heemst’ is een geneeskundige plant’, werd voor de 35ste keer ingericht door ‘Les Vaillants Acrenois’. Er waren om 15u 30 al 1156 deelnemers ingeschreven. Wij genoten van al het mooie en de stilte van deze landelijke gemeente!

(Karel De Pelsemaeker)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s