Algemeen

Vakantietip: tentoonstelling Zottegemnaar Emiel De Roover in Oostende

o3_264

Zottegem/Oostende, 10/08/2017 – Kunstliefhebbers uit de regio raden we nog tot eind augustus een trip naar Oostende aan, waar de Zottegemse kunstenaar Emiel De Roover tijdens de weekends uitpakt met de tentoonstelling ‘Concullega’s’ in ’t Grijze Huis’.

Emiel De Roover (Zottegem, 20/04/1954) studeert aan de academie van Aalst en Antwerpen in ging in de leer bij heel wat befaamde kunstenaars zoals A. De Smet en A. Verstraeten. Samen met enkele ‘concullega’s‘, toont hij een dertigtal werken waarbij telkens het oorspronkelijke schilderij van een collega werd gemanipuleerd. Het betreft gevonden werken uit de tweedehandswinkel of zelfs afgedankte werken, doorgaans niet kwaliteitsvol. Veelal gaat het om schetsen. Door een artistieke ingreep toe te voegen wil Emiel volwaardig werk scheppen waardoor de vroegere ‘concullega’ in ere wordt hersteld.

Praktisch

Expo E. De Roover & Vriend(inn)en

in ’t Grijze Huis (F. Musinstraat 19, 8400 Oostende)

Zaterdag 12, 19 en 26 augustus 2017

Zondag 13, 20 en 27 augustus 2017

Telkens van 14u00 tot 18u00.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s