Algemeen

Ninoofse parkconcerten waren top!

20170807 ninove parkconcert SR - SORI0038

Ninove, 09/08/2017 – De parkconcerten Ninove gingen op maandag 7 augustus volledig voor tributebands. Ze begonnen met de lokale band Prisma. Prisma heeft zijn wortels in de Aalsterse punkscène van de jaren ’70 en ’80, met als bekendste exponent Lavvi Ebbel. (SR)

20170807 ninove parkconcert SR - SORI0032

Vervolgens was het de beurt aan de Belgian Quo Band. Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor! “Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want” zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber.

20170807 ninove parkconcert SR - SORI0109

Afsluiten deden ze dit parkconcert met Imagine No Lennon (met oa Jean Bosco Safari en Ben Crabbé). Niemand evenaarde ooit het talent van opperbeatle John Lennon om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden.

(Tekst en foto’s : Sophie Richez)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s