Algemeen

Julie De Visscher werd feestelijk onthaald in Zegelsem

3008859-6c7732d888960a2e1271ba8aeee2e523

Zegelsem, 09/08/2017 – De Zegelsemse Julie De Visscher behaalde drie medailles tijdens het E.K.- ropeskippers. Het kampioenschap vond plaats in Braga-Portugal. (BB)

3008859-c399bc30d6c9ecd102b6d15266a98586

Er zijn verschillende wedstrijden zowel individueel als in groep. Julie en Lise zijn aangesloten bij de Recrean skippers in Oudenaarde Julie De Visscher en Lise De Spiegeleer zijn allebei woonachtig in Zegelsem. Ze maakten deel uit van de geselecteerden voor het Europees kampioenschap. Julie behaalde brons op een individuele prestatie. Ze sprong 450 keer in 3 minuten en behaalde brons. Voor al hun prestaties samen kreeg ze met haar groep bestaande uit 4 skippers goud en werden dus Europees kampioen. Verder behaalden men nog een zilveren medaille. Het komt er op neer zeer behendig te zijn met touwen. De andere teamgenoten zijn Emma Sybout en Louise Declercq uit Oudenaarde. Bij hun thuiskomst vorige week werden de medaillewinnaars feestelijk onthaald door de buurt langs de Donkweg.

(Bert Broos)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s