Algemeen

Imani Sonck uit Erpe-Mere dicht bij finale Miss België

Imani 2

Erpe-Mere, 09/08/2017 – Imani Sonck uit Erpe-Mere is een van de 11 finalistes van de Miss Oost-Vlaanderen verkiezing en maakt zo een goede kans op de finale van de Miss België verkiezing. (foto Marnix Huyghe)

Zondag werd ze in Brugge uitgenodigd door de website www.missitems.be. Ze bezochten o.a. Historium, Brouwerij Bourgogne des Flandres en het Frietmuseum waar ze getrakteerd werden op frietjes. Ze werden ook nog verwend met drankjes, een wafel, chocolade en een ijsje. Missitems hoofdredacteur gaf uitleg bij de  belangrijkste bezienswaardigheden zoals het Begijnhof, het Minnewater, de OLV Kerk, de Grote Markt, het Belfort, de Heilig Bloedbasiliek en de Burg.

(Foto’s Marnix Huyghe)

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s