Algemeen

“Ronde van Vlaanderen primeert op verkeersveiligheid”

3009607-7cdd0b2171a44ddfacbf688e47711efa

Mater, 05/08/2017 – Op het kruispunt van de Keirestraat, Hoek en de Jagerij was er gisteren een ongeval met heel wat stoffelijke schade. Vroeger lag op dit kruispunt een drempel maar naar aanleiding van de passage van de Ronde van Vlaanderen werd deze verwijderd. (BB)

Het kruispunt is zo onoverzichtelijk te noemen en dat ligt volgens velen aan de basis van ongevallen zoals dat van gisteren. “De Ronde van Vlaanderen primeert op de verkeersveiligheid” vertelde ons een buur. Vorig jaar was er op ditzelfde kruispunt nog een spectaculair ongeval.

 

(Bert Broos)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s