Algemeen

VIDEO: 11 julioptredens markt Zottegem

11 juli Niels Destadsbader markt Zottegem

Zottegem, 12/07/2017 – De markt in Zottegem liep gisterenavond aardig vol voor de 11 juli optredens. Vooral het optreden van Niels De Stadsbader lokte heel wat volk. (PDV, foto’s en video’s Sjk en PDV)

’s Avonds na het optreden van Niels Destadsbader openden de hemelsluizen, maar het evenement kon dan al niet meer stuk. Bovendien bleek Andy Sergeant een meer dan behoorlijk sluitstuk. Ook in de namiddag was er op en rond de Markt heel wat te beleven en was gezelligheid troef. Eerst was er een beiaardconcert van Paul Hoste en daarna waren de koren Crescendo en Aquarius aan de beurt.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s