Algemeen

Driedubbel viergeslacht in Lierde!

0000.JPG

Lierde, 11/07/2017 – Niet geheel onverwacht vervolledigt Alice Eeman sinds 15 april 2017 een driedubbel viergeslacht. Van links naar rechts herken je mama Steffie Vandewalle met Laura, oma Isabel Pede met Elise en overgrootmoeder Marie-Jeanne Martens met Alice. (PDV)

Ouders, grootouders en overgrootouders, maar vooral zusjes Elise en Laura zijn dan ook bijzonder fier op deze derde musketier. Mama Steffie loopt op rozen, want ze heeft nu maar liefst drie meiden om onverdeeld te liefkozen. Papa Stefan maakt van het huis een echt kasteel, voor zijn drie prinsesjes is niets hem immers te veel…

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s