Algemeen

Timothy Herman zilver op het Belgisch kampioenschap in het Koning Boudewijnstadion in Brussel

Timothy Herman 20170702 Brussel Heyzel -7
Oudenaarde, 09/07/2017, ingezonden – Twee weken geleden vertrok Timothy Herman met de nationale ploeg naar het Finse Vaasa, dit was een landenwedstrijd met 12 landen die streden voor promotie naar eerste klasse of voor behoud. Timothy is daar 7 de geworden van 12 deelnemers. Het was zijn Finse idool Pitkamaki die de zege behaalde.

Timothy Herman 20170702 Brussel Heyzel -6
Verleden week is Timothy tweede geworden op het Belg.kampioenschap in Brussel. Bij de opwarming kreeg Timothy terug last van de schouder en kon hij maar 1 van de 6 worpen gooien. 3 Wedstrijden op 4 weken hebben waarschijnlijk de last bezorgt om pijnvrij te kunnen gooien. Na het kampioenschap zal timothy een rustperiode nemen van 3 weken om dan terug  de batterijen op te laden voor het tweede deel van het seizoen.
De vier belangrijkste wedstrijden zijn nu achter de rug,  een Provinciale .titel in Lebbeke en winnaar beker van Vlaanderen voor clubs in Brussel en twee maal zilver op het Vlaams kampioenschap in Heusden Zolder en het Belg.Kampioenschap in Brussel.
Filmpje Belgisch kampioenschap :  https://youtu.be/Mje2Pxp9bC4 vorige wedstrijden  :https://youtu.be/AUjtJ3p9A64
(Herman Chris)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s