Algemeen

Fotoreportage Mont Ventoux

unnamed (4)

Sport, 08/07/2017 -Omdat de Tour De France ook volop in het sportnieuws staat, toont onze fotograaf L.A.M.P een mooie reeks foto’s, exclusief voor De Beiaard,  die hij recent nam van het landschap vanop de Mount Ventoux. Veel kijkplezier! (HDK, foto’s L.A.M.P.)

In De Beiaard online krant is recent aandacht besteed aan de mythische berg Mont Ventoux. ik verwijs naar de link met eerdere publicaties in uw geliefde krant uit de Vlaamse Ardennen: https://de-beiaard.be/?s=Mont+Ventoux

Wist u dat de berg functioneert als een groot waterreservoir, dat komt omdat de regen en het ijswater snel door de kalksteen wegzakken en ondergronds waterlopen vormen, die dan als bronnen te voorschijn komen.

Renners die hun naam aan deze bergreus verbonden zijn: Tom Simpson, Eddy Merckx, Marco Pantani, en nog vele anderen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s