Algemeen

Topper in de regio: burchtconcerten in Herzele

0 (9)

Herzele, 05/07/2017 – De zomervakantie kondigt zich aan en zo ook  de lokale concerten genre de parkconcerten in Zottegem en Oosterzele. In Herzele was het gisterenavond al raak met het eerste burchtconcert. (DDL)

De burchtconcerten zijn al aan hun 15de editie toe. De gemeente Herzele is dit jaar sponsor in plaats van organisator en dat scheelt in de wijze waarop de organisatie wordt aangepakt. De opener gisterenavond was er een van formaat: Soulbrothers.

De driekoppige groep met Charel van Domburg, bekend van The Magical Flying Thunderbirs, Vincent Goeminne van The Dinky Toys en Wim Soutaert. Het is een zogenaamde partyband die het publiek in no time meekrijgt, ook in Herzele gisterenavond. De volgende bands: 11 juli VC De Gies, 18 juli Bulsjivism, 25 juli Bal Musette staan  op de wachtlijst

Meer info over de parkconcerten in Zottegem via deze link.

(Danny De Lobelle)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s