Algemeen

Mongoolse winkeldieven in Oudenaarde

00

Oudenaarde, 05/07/2017 – Het parket laat weten dat de politie van Oudenaarde gisterennamiddag verwittigd werd van meerdere diefstallen in winkels gelegen in het Retail Shoppingcenter aan de Westerring te Oudenaarde.

De politiediensten konden, op aanwijzen van een getuige, een voertuig onderscheppen waarin na controle tal van voorwerpen, vooral kledij, snoepgoed en drank werden aangetroffen afkomstig van deze diefstallen.

De bestuurder en de passagiers van dit voertuig, een 32-jarige man en twee vrouwen van respectievelijk 32 en 34 jaar, allen van Mongoolse nationaliteit en zonder gekende woon-of verblijfplaats in BelgiIë, werden opgepakt en zullen vandaag voorgeleid worden voor de onderzoeksrechter te Oudenaarde.

Twee van de drie personen zijn reeds politioneel gekend voor gelijkaardige feiten. Het parket vraagt hun aanhouding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s