Algemeen

Leden TC Velina voegen nieuwe titel toe aan hun palmares

201706 TC Velina Heren 6 kampioen.jpg

Ninove, 20/06/2017 – Nadat de heren 5 van TC Velina zich afgelopen week tot Oost-Vlaams kampioen kroonden, voegden ook de heren 6 een Oost-Vlaamse titel toe aan het palmares van de Geraardsbergse tennisclub TC Velina. Tom De Turck, Wannes Rondou, Lucas Poisson en Steven Vandenoortgaete speelden 3-3 gelijk tegen TC Malpertuus uit Sint-Niklaas maar pakten de titel met meer gewonnen sets. (PDN) 

 

TC Velina had zich eerder op indrukwekkende wijze voor de finale geplaatst. In de halve finales werd Sint-Niklase met 0-6 opzijgeschoven. In de kwartfinale gingen de Players Ninove, en in achtste finale TC Denderleeuw met 5-1 onderuit. Ook van Brakel, Sint-Latem Deurle, Wetteren, Merelbeke en de Vallei uit Temse werd gewonnen. Tom De Turck, Wannes Rondou, Lucas Poisson, Steven Vandenoortgaete, Gil Van Meenen en invallers David Muyllaert, Philippe Goethals, Fabian Cornelis, Geert Spitaels en Miguel De Smet leidden de ploeg naar de titel.

TC Velina zal in september Oost-Vlaanderen vertegenwoordigen in de nationale eindronde, waarin ze het zullen opnemen tegen de andere provinciale kampioenen.

(Philippe DN)

Categorieën:Algemeen, topic : Sport

Getagd als:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s