Algemeen

Braderie met culinair tintje in Zottegem

image1

Zottegem, 19/06/2017 – Op vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25 en dinsdag 27 juni zetten alle handelaars van het centrum hun koopwaar buiten en geven ze tal van kortingen. Een uitgelezen moment voor een leuk koopje of een heerlijk terrasje. De handelaars zorgen alvast voor een warme ontvangst. (PDV)

“Dit jaar willen wij een extra dimensie geven aan onze braderie en krijgt ze een culinair tintje”, licht schepen van Middenstand Lieselotte De Roover toe. “Bij de opening van de braderie, deze keer op vrijdag 23 juni om 18 uur op de Markt; biedt de stad Zottegem iedereen een gratis hapje en drankje aan.”

Op zaterdag 24 juni staan er optredens van Eikels worden Bomen, de dansstudio, Locomotion (rope skipping), schaakclub Callabos en nog veel meer gezelligheid op het programma.

Het wordt een weekend vol sfeervolle animatie in de straten, met onder meer een ballonnenartiest, springkastelen en verschillende eet- en drankkraampjes. Op zondag 25 juni is er bijkomend een scooterrit voorzien.

Uiteraard worden de centrumstraten afgesloten voor het verkeer, want tijdens de braderie wordt het ongetwijfeld op de koppen lopen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s