Algemeen

Merelbeke, Burg. Maenhautstraat feestelijk geopend

DDL merelbeke Burg. Maenhautstraat feestelijk geopend (4)

Merelbeke, 18/06/2017 – Onder grote belangstelling van bewoners en bedrijven is de Burg. Maenhautstraat op donderdag 15 juni feestelijk geopend. De Burg. Maenhautstraat en het Industriepark kregen een nieuwe gescheiden riolering en ook de hele bovenbouw is vernieuwd en verkeersveiliger gemaakt. Het gemeentebestuur had alle buurtbewoners en partners uitgenodigd om het einde van de werken te komen vieren. (DDL) 

DDL merelbeke Burg. Maenhautstraat feestelijk geopend (6)

De Burg. Maenhautstraat en het Industriepark werden eerst ingewandeld en daarna officieel geopend toen burgemeester Filip Thienpont het lint doorknipte. Alle aanwezigen werden getrakteerd op een hapje en een drankje en de All Time Jazz Band o.l.v. Filip Verneert zorgde voor de muzikale animatie. (Danny De Lobelle)

Categorieën:Algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s