Algemeen

Geraardsbergen: TC Velina provinciaal kampioen

Heren 65 kampioen

Geraardsbergen, 17/06/2017 – De heren 65 van TC Velina behaalden een provinciale titel door een 5-1-overwinning in de afsluitende wedstrijd tegen TC Beukenhof B uit Aalst. Medekoploper TC Beukenhof A verloor met 4-2 op Pavinom. (PDV)

Yves Kerkhove, Michel Van Hove, Luc Matthijs en Luc Maes maakten er na de enkels 3-1 van, waarna Willy Bert, Luc Maes, Luc Matthys en Fernand De Smet beide dubbels wonnen. Ridwan Wibowo, Rik Leeman en Hilaire Pletinckx maakten eveneens deel uit van de kampioenenploeg.

De heren 6 plaatsten zich afgelopen zondag op indrukwekkende wijze voor de finale. Tom De Turck, Wannes Rondou, Lucas Poisson en Steven Vandenoortgaete wonnen in Sint-Niklaas met 0-6 en nemen het in de finale op tegen Malpertuus.

Ook mooie prestaties van de dames 3, die 2de werden, en van de dames 35/2 en de jongens 13/3 die halve finale haalden. De dames §, dames 7, dames 35/3, heren 4 en heren 35/5C schopten het tot de kwartfinales.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s