Algemeen

Harmonie Bottelare barbecuet op 25 juni

DDL bottelare harmonie bottelare bbq (1)

Bottelare, 12/06/2017 – Op zondag 25 juni houdt de Harmonie van Bottelare haar jaarlijkse ‘Luxebarbecue’ in de Patrokring. Van 12u tot 15u kan er voor 20 EUR gesmuld worden van varkensfilet mignon met bearnaisesaus en chateaubriand met champignonsaus, dit alles met frietjes en een groentenbuffet. (DDL) 

DDL bottelare harmonie bottelare bbq (2)

Als toetje is er nog lekkere rijstpap met bruine suiker. Voor de jongsten tot 12 jaar is er een kinderschotel aan 10 EUR. Kaarten kunnen besteld worden bij voorzitter Luc Van De Kerckhove (0478/72.97.86) en penningmeester Koen Lemmens (09/ 362.26.52). Inschrijven kan tot 19 juni.

DDL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s