Algemeen

VIDEO: Kurt De Loor vreest dat festivals en concerten onbetaalbaar zullen worden

Naamloos-2

Zottegem/Brussel, 02/06/2017 – Gisteren vroeg parlementslid Kurt De Loor (sp.a) in de plenaire vergadering hulp aan de Vlaamse regering nadat auteursrechtenvereniging SABAM een prijsverhoging doorvoerde. Hij vreest dat festivals en concerten onbetaalbaar zullen worden. (PDV)

1 antwoord »

  1. Moet de gemeenschap nu echt opdraaien voor auteursrechten?
    Als deze zo hoog zijn dat ze onbetaalbaar worden prijzen ze zichzelf uit de markt en hebben ze geen inkomen. De wet van vraag en aanbod moet hier niet verdraaid worden door tissenkomsten van de staat. Er zijn volgens mij andere zaken waar het vlaams parlement zich moet mee bezig houden. Bvb het behouden van een trage weg in de leugenstraat die de toekomstige N42 gaat verminken!
    Luc de decker

Geef een reactie