Algemeen

VIDEO: Kurt De Loor vreest dat festivals en concerten onbetaalbaar zullen worden

Naamloos-2

Zottegem/Brussel, 02/06/2017 – Gisteren vroeg parlementslid Kurt De Loor (sp.a) in de plenaire vergadering hulp aan de Vlaamse regering nadat auteursrechtenvereniging SABAM een prijsverhoging doorvoerde. Hij vreest dat festivals en concerten onbetaalbaar zullen worden. (PDV)

1 antwoord »

  1. Moet de gemeenschap nu echt opdraaien voor auteursrechten?
    Als deze zo hoog zijn dat ze onbetaalbaar worden prijzen ze zichzelf uit de markt en hebben ze geen inkomen. De wet van vraag en aanbod moet hier niet verdraaid worden door tissenkomsten van de staat. Er zijn volgens mij andere zaken waar het vlaams parlement zich moet mee bezig houden. Bvb het behouden van een trage weg in de leugenstraat die de toekomstige N42 gaat verminken!
    Luc de decker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s