Algemeen

K.V.C. DE TOEKOMST BORSBEKE – Spelersvoorstelling vrijdag 2 juni 2017

borsbeke voorstelling.jpg

Borsbeke, 01/06/2017 – Nadat de club de afgelopen competitie als terechte leider en onbetwiste kampioen afsloot, maakt Borsbeke zich meteen al op voor de opstap naar 2e provinciale.

Een gerealiseerde droom van de energieke voorzitter Hubert Goossens, het bestuur, de spelers, de trainersstaf, de talrijke bereidwillige medewerkers, de gewaardeerde sponsors en niet in het minst ook de grote supportersaanhang die de ploeg steeds onvoorwaardelijk bleef steunen. Na de feestviering worden de mouwen opnieuw opgestroopt in het kader van de nieuwe uitdaging en de hoge verwachtingen.

De doelstellingen en ambities van de club, de nieuwelingen die werden binnengehaald, de reeksindeling, trainingen, afspraken, voorbereiding, de visie van hoofdtrainer Sammy Van Den Bossche en nog zoveel meer worden toegelicht op de komende spelersvoorstelling . Die gaat door op gestelde dag in de clubkantine, Pastorijstraat 12 te Borsbeke.

Iedereen die betrokken is bij de clubwerking en /of de club een warm hart toedraagt wordt er verwacht omstreeks 19u30. De zebra’s hopen U te mogen begroeten. Tot dan !

(AW)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s