Algemeen

Deze spoorlopers zorgen voor meer veiligheid

zottegem spoorwegen spoorlopers onderhoud IMG_7220

Zottegem, 01/06/2017 – Werken bij de ‘ijzeren weg’ kan gevaarlijk zijn. Deze medewerkers moeten met gevaar voor hun leven de sporen op, om ons zwerfafval te verwijderen. De rommel die er ligt zou immers een gevaar kunnen betekenen wanneer de treinen voorbij rijden.

Wie nog een reden zoekt om zijn rommel in de prullenbak te gooien kan uit deze beelden misschien inspiratie uit putten? Respect voor deze dappere arbeiders. (SjK)

2 antwoorden »

  1. Gevaarlijk is een groot woord. ER is altijd iemand bij die op de veiligheid LED van de mensen in het spoor

  2. Natuurlijk heeft u een punt. Maar,… alleen omdat de Homo Stupidicus zijn rommel dumpt gaan arbeiders ruimen waar het gevaar niet verdwijnt omdat een collega een oog in het zeil houdt. We minimaliseren toch ook niet het gevaar voor de brandweerman of verpleger die op de E40 aan de kant staat te werken terwijl een agent een oog in het zeil houdt. De arbeiders moeten de sporen op. Toezicht is dan één van de maatregelen, nèt omdat het gevaar echt is. #Treinen zijn niet om mee te sollen. (CN)

Geef een reactie