Algemeen

Zottegem, the sky is the limit

18739755_10213683114421401_1184543979962343674_n

Zottegem, 30/05/2017 – Een ballonvaart in de zomerse temperaturen van de voorbije dagen is op zich al een zaligheid. En als hij daarbovenop ook nog eens unieke beelden van Zottegem en enkele van de buurgemeenten oplevert, dan zijn ook wij in ons nopjes. (PDV)

De beelden werden gemaakt door Zottegemnaar Steven Heylens. Hij had samen met een tiental (Zottegemse) vrienden een ballonvaart gepland bij Ballonticket Vlaanderen en vroeg de ballonvaarder uiteraard om zijn luchtschip richting onze contreien te sturen. Waarvoor dank Steven!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s