Algemeen

Tekening “Zottegem dorp van de Ronde” levert 50 euro op

image001

Zottegem, 29/05/2017 – De vijfjarige Ella Lambrecht uit Zottegem heeft 50 euro gewonnen met haar tekening “Zottegem, dorp van de Ronde.” De wedstrijd kaderde in de “Kleine Flandrien”-campagne waarmee Zottegem zich als dorp van de Ronde van Vlaanderen op de wielerkaart heeft gezet. (PDV)

Tot 2019

Met een mascotte, een wervende affiche, placemats, een Kleine Flandrienroute, champagne, drinkbussen en fietszakje was en blijft De Kleine Flandrien alomtegenwoordig in Zottegem. De zal ook de komende jaren zo zijn want Zottegem blijft nog tot en met 2019 Dorp van de Ronde

Verschillende acties

“Eén van de acties naar aanleiding van Dorp van de Ronde 2017 was een kleurenwedstrijd voor kinderen”, licht schepen van Citymarketing Kurt De Loor toe. “De kleurplaten werden onder meer verspreid in de scholen en konden worden binnengebracht in de bibliotheek en ik het Huis van het Kind.”

Waardebon

Uit de tientallen kleurplaten trok een onschuldige hand één winnaar: de vijfjarige Ella Lambrecht uit Zottegem. Ella krijgt van de stad een waardebon van 50 euro.

Categorieën:Algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s