Algemeen

Alle standplaatsen Vlooienmarkt Velzeke zijn ingenomen

vlooienmarkt.jpg

Velzeke, 24/05/2017 – Middenstand Velzeke laat weten dat de Vlooienmarkt in Velzeke, komende zondag 28 mei – helemaal volzet is. Ook dit jaar wordt het dus gezellig kuieren langs 2 kilometer standplaatsen vol ‘rommel’ en antiek. (PDV)

Elk jaar, op de laatste zondag van mei, wordt Velzeke overspoeld door kooplustige bezoekers van de Vlooienmarkt.  Nieuw dit jaar is de oldtimershow op de Penitentenlaan. The Hitmasters en Goebezig zullen voor de ambiance zorgen op en rond het parcours en bij het Provinciaal Museum in de Paddestraat dat je gratis kan bezoeken.

Je kan er ook naar de ambachtenmarkt. De Radio M fm On Tour Show is van de partij met diverse gasten tijdens de live uitzending die je kan volgen via FM 107.6. Zo zijn er vanaf 14 uur op het M fm podium Marcoff, Marc Tompson, Ambidance, Xiana, Elvis, Bart, Nico, Andy Sergeant, The hitmasters & goe beezig en Hanny-D. Afsluitend is er een optreden van Barking at The Mailman.

De Vlooienmarkt start om 8 uur en duurt tot 18 uur in het verkeersvrije centrum van Velzeke.

Meer info vind je op de Facebookpagina van de Vlooienmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s