Algemeen

Godveerdegem: Fiets- en wandeltocht Picarrencomité

PDV_Picarren 4.JPG

Zottegem, 23/05/2017 – Op maandag 5 juni, pinkstermaandag, staat steevast de lentefietstocht (30 km) van het picarrencomité geprogrammeerd. Daarnaast stippelde de organisatie voor deze editie ook een wandeltocht (7 of 12 km) uit. Vertrekpunt is van oudsher het Ontmoetingscentrum van Godveerdegem. 

PDV_Picarren 5

“Zowat halverwege is een oponthoud ingelast om de stramme spieren wat soelaas te gunnen of de dorstige kelen even te smeren”, legt Luc Solomé van het picarrencomité uit. “Na de fietstocht serveren we in het Ontmoetingscentrum een gezellig samenzijn met een broodje breydelspek om op verhaal te komen of op te scheppen over de tentoongespreide exploten. Voor de jeugdigen onder ons is een heus kinderdorp voorzien.”

PDV_Picarren 1

Voor meer info kun je terecht bij de bestuursleden van het comité of op de website www.picarrencomite.be.

picarren FlyerFietstocht2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s