Algemeen

Droomt u wel eens over een ander leven?

wp-1495362257331.

Algemeen, 22/04/2017 – Iedereen droomt wel eens over een ander leven. Hoe zou het zijn als,… wat indien,… Wil je weten wat deze vlieg denkt wanneer ze mijmert over een ander leven? Bekijk de volgende foto. Beide beelden werden toevallig dezelfde dag ingezonden door twee van onze medewerkers. Zijn het dan toch de details die het ‘em doen?
(SjK / foto: Mayah, 22/05/2017) 

 

DDL bijen.jpg

Vlieg, vlinder, bij of hommel,… wat maakt het uit? Geen van hen is gekluisterd aan de gedachte dat de andere het ongetwijfeld beter heeft. Geluk zit niet in het uiterlijk, het hebben van een angel of grotere vleugels… zolang u maar (in gedachten) vrij kan vliegen. Al de rest kan u zelf bedenken.

(Foto:  Danny De Lobelle, 22/05/2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s