Algemeen

Jong N-VA Rhode lanceert ideeënbus: ‘Postbus V’

Afbeelding 'Postbus V'.jpg

Melle, Merelbeke, Oosterzele, 16/05/2017 – Persbericht – Jong N-VA Rhode luistert! Dat is de kernboodschap van een campagne die Jong N-VA Rhode lanceert. De ‘Postbus V’-campagne is een initiatief van de koepelafdeling van Jong N-VA uit de gemeenten Melle, Merelbeke en Oosterzele. ” ‘Postbus V’ zal alle inwoners uit de drie gemeenten de kans bieden om voorstellen en ideeën met ons te delen”, aldus Simon Lejeune, voorzitter van Jong N-VA Rhode. 

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zijn voor velen nog veraf. Toch is dit hét moment om met goede voorstellen en ideeën naar buiten te komen. “Iedereen die een voorstel, een idee of een aanzet daartoe heeft, moet de kans krijgen gehoord te worden. Jong N-VA Rhode wil gehoor geven!”, klinkt het vastberaden bij Simon Lejeune, d voorzitter Jong N-VA Rhode. “Iedereen die een voorstel, een idee of een aanzet daartoe heeft, moet de kans krijgen gehoord te worden. Jong N-VA Rhode wil gehoor geven!”

“Postbus V’ is een postbus waarmee wij op lokale evenementen aanwezig zullen zijn. Wij koppelen hieraan ook een e-mailadres waar voorstellen en ideeën naartoe gestuurd kunnen worden: postbusV@outlook.com.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s