Algemeen

En nu… op wandel door Zottegem

mooi zottegem - kasteel funderingen - IMG_5472

Zottegem, 17/05/2017 : Zottegem is méér dan een stadsbelevenis. Het is een ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Vlakbij het centrum liggen twee prachtige parken. Het park van Breivelde heeft u ongetwijfeld al bezocht, maar kent u ook het Beislovenpark en de kasteeltuin? Die groene long ligt achter het kasteel van Lamoraal, waar nu de bibliotheek is gevestigd en waar het originele gietijzeren standbeeld van Lamoraal staat. Wandel langs een kolkend riviertje, klim op de restanten van een middeleeuws kasteel en vergaap je aan de enorme open ruimte die deze stad rijk is. Binnenkort wordt Beisloven verder opgeknapt. Tijd om nog eens een stuk geschiedenis op te snuiven. Ga je mee op stap? (SjK) 

 

Categorieën:Algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s