Algemeen

Davidsfonds Oosterzele organiseert voordracht over Antarctica

download

Oosterzele, 16/05/2017 – Op dinsdag 23 mei om 20 u vindt in Bib Scheldewindeke een boeiende voordracht plaats over ‘Antarctica en klimaatverandering’. Davidsfonds Oosterzele wist Koen Meirlaen te strikken. (R 17)

Hij gaat je informeren over het Belgische poolstation, het Princess Elisabeth Antarctica-station, uniek om zijn zero-emissie karakter. Koen Meirlaen verbleef als enige Belgische leerkracht bijna drie maanden in Antarctica. Aan de hand van boeiend foto- en videomateriaal vertelt hij over de onderzoeken, het klimaatverhaal en over de onbeschrijflijk mooie natuur en het overleven in de extreme koude. De toegang bedraagt 8 euro, houders cultuurkaart of Bibkaart betalen 6 euro.          Reporter 17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s