Algemeen

Panoramische kijk renovatiewerken Markt Sint-Lievens-Houtem

1.1

Sint-Lievens-Houtem, 09/05/17 – Op 15 mei gaat de tweede fase in van de renovatiewerken, op de Markt te Sint-Lievens-Houtem. De schepen van Openbare werken Tim De Knyf, deelde reeds in detail mee welke omleidingen er van toepassing zullen zijn vanaf 15 mei. (HDK, foto’s L.A.M.P.)

De foto toont  een panoramisch zicht van de Markt en geeft meteen ook een beeld van de stand van werken. Schepen Tim De Knijf vertelt erbij dat de werken op schema zitten en dat er zoals reeds eerder meegedeeld, een parking is aangelegd op de Hofkouter, zodat  de handelszaken te voet bereikbaar zijn.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s