Algemeen

Gedichtenbundel : onvoltooide mensen

gedichtenbundel onvoltooide mensen.jpg

Hemelveerdegem, 08/05/2017 – Zondag 23 april laatst werd het gedichtenbundel “Onvoltooide mensen” van Jo van Driessche uit Lierde voorgesteld in de Sint-Jan de Doperkerk van Hemelveerdegem. Meer dan 100 aanwezigen maakten een mooie voormiddag mee op het pad van poëzie, muziek en kunst. 

gedichtenbunden onvoltooide mensen.jpg

Wilfried Haesen las de gedichten van Jo voor. Tineke Van Ingelgem, de gekende sopraan uit Aalst, zong naast liederen van Satie, Gershwin, Hahn… ook in première het lied “Wanneer de zon”, door haar vader Kristiaan Van Ingelgem (organist van de Sint-Maartenskerk in Aalst) getoondicht op tekst van het gelijknamige gedicht uit het bundel.
Het kan bekomen worden in de boekenwinkels (ISBN-nummer 9789490738327).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s