Algemeen

Lentedag in de Vlaamse Ardennen : ga je mee naar buiten?

Algemeen, 06/05/2017 – Eindelijk klimt het kwik in onze Vlaamse Ardennen. Rond 14u kan op 19 graden worden gerekend. Of de temperatuur verder stijgt moet nog blijken. Er is enige bewolking maar regen zou daar niet uit vallen. 

Tip: Zet even de computer uit en blijf niet binnen zitten. Gooi desnoods de ramen open of schuif de gordijnen opzij. Ben je goed te been, dan is het vandaag ideaal voor een namiddag spelplezier of een bbq, een lange wandeling langsheen de bossen en velden van het mooie heuvelland of een bezoek aan één van onze steden. (SjK, foto LAMP)

Categorieën:Algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s