Algemeen

Dag van de buren in Ninove

logo_nl_-1

Ninove, 06/05/2017 – Op vrijdag 26 mei is er Dag van de Buren, hét perfecte moment om je buren te leren kennen. Nodig hen die dag uit voor een drankje of hapje én een leuke babbel! Wil je deelnemen met je straat of wijk? (SR)

Laat dit dan vóór 10 mei weten aan de dienst communicatie en haal het gratis publiciteitsmateriaal (affiches, uitnodigingen, deurhangers) af in het oud stadhuis, Oudstrijdersplein 6. De stad voorziet ook een kleine financiële bijdrage voor de onthaal- en receptiekosten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s