Algemeen

Achiel en Mathilde vieren hun briljanten bruiloft

DDL merelbeke Van De Velde Achiel – De Clercq Mathilde (5).jpg

Merelbeke, 04/05/2017. Op dinsdag 25 april werden Van De Velde Achiel en De Clercq Mathilde ontvangen in de raadzaal te Merelbeke naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag.  De Velde Achiel (89) en De Clercq Mathilde (85) huwden op 23 april te Merelbeke en hebben een zoon Franky en drie achterkleinkinderen. (DDL) 

DDL merelbeke Van De Velde Achiel – De Clercq Mathilde (6)

Achiel werkte als arbeider bij Fabelta en tussendoor was hij houtbewerker. In de vrije uren was Achiel aangesloten bij de vissersclub “t’ Stekelingske” in de buurt. Ook tuinieren gaf hem veel voldoening. Mathilde was huisvrouw, maar werkte eerst als arbeidster bij Sidac en daarna volgde ze een redderscursus en zo belandde ze als badmeester/redster bij het Merelbeekse zwembad. (DDL)

DDL merelbeke Van De Velde Achiel – De Clercq Mathilde (7)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s