Algemeen

In april lazen 62.000 mensen ruim een kwart miljoen berichten op De Beiaard

De Beiaard, 02/05/2017 – De wittebroodsweken zijn voorbij. De initiële nieuwsgierigheid is grotendeels achter de rug. Nu hang het af van de inhoud. Daar zorgen reporters, columnisten en (beeld-)verslaggevers voor. Ook u kan meewerken. Méér dan 62.000 bezoekers bezochten afgelopen maand ruim een kwart miljoen pagina’s. Wat brengt de toekomst? … lees verder:  

Sinds het begin, op 6 januari 2017, bekeken meer dan 224.000 mensen 867.000 berichten.
Ondertussen beschikt de krant over een archief dat u, op de grootscherm versie (pc), kan doorzoeken. U vindt daarvoor een zoekbalk, bovenaan rechts in beeld. Via een tabletcomputer krijgt u een speciaal aangepaste versie van de krant, ideaal voor wie liever (eenvoudiger) met een aanraakscherm werkt. En heeft u goeie ogen, dan leest u de krant even gemakkelijk op de smartphone zodat u ook onderweg op de hoogte blijft via http://www.debeiaard.com of http://www.de-beiaard.be .

En? Is het dàt nu? Blijft het hier bij? Absoluut niet. Achter de schermen wordt volop gewerkt aan de toekomst. Ondertussen maakt dit digitale krantje duidelijk dat de geschiedenis van regionale berichtgeving verder gaat, toch in de Vlaamse Ardennen.

De Beiaard bericht zonder onderbreking, vandaag vooruit gestuwd door vrijwilligers, geleid door journalist Pieter De Valkenaere.

En morgen? Dat lees u allemaal in De Beiaard.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s