Algemeen

Buurtbabbel met CD&V Oudenhove

Foto PB_Buurtbabbel

Sint-Maria-Oudenhove, 01/05/2017: Op zondag 7 mei nodigt CD&V Oudenhove alle inwoners van Sint-Maria-Oudenhove en sympathisanten uit voor een gezellige babbel met de lokale bestuursleden, burgemeester en schepenen. 
“Samen willen we terugblikken op het gevoerde gemeentebeleid in onze deelgemeente en luisteren naar jouw suggesties”, aldus schepen Leen Goossens, jongerenvoorzitter   Robin De Cubber en bestuurslid Jonah Penninck.

“Heeft u opmerkingen omtrent de verkeersveiligheid, openbare werken, rioleringswerken of een ander probleem? Dan is dit de ideale gelegenheid om het met ons te bespreken. Ontdek eveneens welke lokale projecten er nog op stapel staan. En dat zijn er nogal wat”

CD&V Oudenhove verwacht u op zondag 7 mei vanaf 10.30u in O.C. Oudenhove (Hazestraat 2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s