Algemeen

Geraardsbergse jeugd ruimt zwerfvuil

IMG_2355

Geraardsbergen, 29/04/2017: De leerlingen van de lagere scholen in Geraardsbergen en van 25 lagere scholen uit de regio ruimden afgelopen donderdag zwerfvuil. De actie was te kaderen in de ILvA-zwerfvuilactie: indevuilbak.be. (PDV) 

De leerlingen zetten zich in om in de schoolomgeving papiertjes, sigarettenpeuken, blikjes, flesjes of andere achteloos weggeworpen rommel op te ruimen. Tegelijkertijd werd in de school via een affichecampagne en via een aantal aangepaste lessen aan milieu-opvoeding gedaan, zodat de actie geen eenmalige en symbolische opruimbeurt hoeft te zijn, maar de aanzet tot een gedragswijziging.

IMG_2356

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s