Algemeen

Toerisme: Zottegem barst uit zijn voegen (letterlijk)

02

Zottegem, 28/04/17: Na de  renovatie zakken stilaan de eerste  toeristen af naar Zottegem. De grafkelder is tijdelijk niet toegankelijk, hij wordt samen met de stadskern opgewaardeerd. (HDK, foto’s L.A.M.P.)

01

De grafkelder bezorgt een extra toeristische dimensie aan de Egmont stede en zal Zottegem als “Egmontstad” definitief op de kaart zetten. Dat staat te lezen op een infopaneel aan de grafkelder. De dienst toerisme Zottegem kijkt wellicht uit naar een ruime publieke (toeristische) belangstelling voor de Egmontstede, die terecht een nieuwe dimensie aan de stad zal geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s